Turen går til København

Turen går til København

Hvor skal du sove, spise og hvad skal du opleve i København?

Shopping i København

København giver rig mulighed for at opleve en masse fantastiske shopping muligheder og specielt indenfor mode-verdenen, er lige præcis København en af de helt gode steder at udforske.
Strøget som er en af verdens længste gågader og omfatter hele fem gader i indre København, er efterhånden verdenskendt, for dets let tilgængelige fremstilling. På strøget er der fri mulighed for at finde lige præcis det man går og leder efter, også hvis det bare skulle gå hen og være en is eller lignende i det gode vejr.
Udover strøget er der butikker på næsten alle gadehjørner og det er særdeles ligetil at befærdes i indre København.

Hoteller i København

Mulighederne for overnatning i Københavns gader er næsten overvældende, da der er over 170 forskellige hoteller i København. Alt fra B&B til overklasse formidable hoteller er nemlig tilgængelige.
Et af de helt store verdenskendte hoteller i København går under navnet D’Angleterre, som med sin beliggenhed, og ekstremt luksuriøse indretning og betjening har formået at rangere sig som et af verdens hundredet bedste hoteller.

Ligesom med Hoteller i Antalya, så findes der et væld af forskellige hoteller i forskellige prisklasser også i København.

Spisesteder i København

For nok rejser du meget, og når man rejser bliver man oftest præsenteret for alt muligt mere eller mindre anderledes mad. Der er f.eks. Asiatisk, vegetarisk og ikke mindst Dansk mad. For at sikre dig den bedst mulige oplevelse af lige præcis den mad du elsker, er det vigtigt at klæde sig på til den kolonariske begivenheden.
København gemmer på mange af de eksotiske oplevelser vi alle elsker indenfor mad verdenen, og giver fri mulighed for at eksperimentere med de kulinariske oplevelser vi alle har tilkende at udforske.
Street Food på papirøen er blevet en af Københavns helt store turistattraktioner. Papirøen giver muligheden for at opleve eksotiske retter på et helt nyt niveau. Alt fra Asiatisk til pomfritter i andefedt tillokker nemlig turister langvejsfra, da kvaliteten af varen er langt ud over det sædvanlige.

Oplevelser

Københavns byliv er let tilgængelig og med dets flotte slotte, og natur er der rig mulighed for at opleve lige det man ønsker.
Tivoli København har et bredt udvalg af forlystelser, både børnevenlige, men også noget for de lidt mere eventyrlystne.
København Zoo som er et af de mest berømte i Europe har et bredt udvalg af dyr og er derudover også en yderst smuk natur-oplevelse for alle aldre.

Praktisk information

Når du ankommer til København kan det godt virke overvældende at vandre rundt blandt de mange mennesker, på trods af, at byen er indrettet så godt som den er med dens formidable metro systemer og bus service. Men frygt, ej. Danskerne er udnævnt til verdens gladeste folk og Københavnerne er oftest venlige og man kan altid spørge om vej, hvis man er i tvivl om noget.

Flyver du til Kastrup Lufthavn, så skal du være opmærksom på, at du kan få kompensation, hvis dit fly bliver forsinket.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *