Fordele ved at bruge keyhangers

Fordele ved at bruge keyhangers

Du har måske bemærket, at rigtig mange danskere bruger keyhangers – overalt. Tag ind på en folkeskole eller et gymnasium og alle lige fra de studerende til de ansatte bærer en nøglesnor omkring halsen. Du kan ligeledes tage ind på et hospital, en offentlig institution, en butik eller en anden form for virksomhed. Hvordan kan det være, at denne simple genstand, er gået hen og blevet så populær?

Svaret er lige til – funktionaliteten af en nøglesnor gør den nemlig helt og aldeles uundværlig. En keyhanger har rigtig mange fordele både for brugeren og for den virksomhed, der drager fordel af dette.

En keyhanger er typisk båret rundt om halsen, men andre er designet til at passe på en arm, et håndled eller endda taljen. De kommer i flere forskellige længder og bredder og det er derfor nemt at finde den, der passer dig bedst. Der er flere typer af tilbehør, og du kan bl.a. få plastikkortholdere, så dit ID-kort kan være synligt og sikkert på alle tider af døgnet. En række tilvalgsmuligheder til din nøglesnor er karabinhager, bulldog klips, mobilsnore og nøgleringe.

Fordele for brugeren af en nøglesnor

En keyhanger tilbyder bæreren rigtig mange fordele. Det kan fx være en ideel måde at opbevare sit ID-kort på, så det altid er synligt og kan vises frem, når det er nødvendigt. Dette vel at mærke uden at du skal bruge hænderne til at finde det frem. Det er en brugervenlig løsning til dig, der bruger dine hænder meget i dit arbejde, og fx bærer på ting m.m.

At bære sit ID-kort omkring halsen har også den fordel, at det er svært at miste. Det bliver kun svært stjålet og du er sikker på, at du ikke ved en fejl glemmer eller taber det et sted. Derved undgår du hele tiden at skulle investere i et nyt ID-kort, fordi det gamle er forsvundet. Man behøver ikke at rutte med pengene, selvom det ofte er billige keyhangers, som man køber.

Keyhangers behøver heller ikke at være grimme. Du kan få dem i alskens modeller, farver og med det tilbehør, som gør den lige tilpas unik. Du kan derfor finde en keyhanger, eller få den produceret, så den passer til dit arbejdstøj eller din uniform.

Fordele for virksomheden

Virksomheder og andre typer af organisationer kan bruge nøglesnore til at vise gæster og kunder medarbejdernes tilhørsforhold. Det er fx meget belejligt i en butik, hvor man nemt kan identificere sælgerne eller på messe, så de besøgende kan stille spørgsmål til de rette. Hvis det er svært at skelne medarbejderne fra de besøgende og kunderne, så kan det afholde flere interesserede i at række ud og stille spørgsmål. Det er derfor ikke kun et spørgsmål om god kundeservice, men også om at kunne sælge mere til potentielle kundeemner.

Der er derfor flere fordele ved keyhangers, som du kan få både med og uden tryk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *