Det bedste tip til en sommerklar have

Det bedste tip til en sommerklar have

I disse virustider med forsamlingsforbud og begrænset adgang til byrummet, kan det være oplagt at opholde sig i haven, alene eller med familien, når man har brug for at mærke forårets liflige duft af blomster, der springer ud og dyrene, der bevæger sig længere og længere væk fra deres vinterskjul.

En have er et oplagt sted at opholde sig. Du får det bedste af to verdner, nemlig den sikkerhed og tryghed, som dit hjem giver dig, og den friske luft, vitalitet og livskraft, som moder jord kan dele ud af.

For at gøre din have til et rart sted at være, er det naturligvis vigtigt, at den fremstår passet og plejet. Det gør den til et mere behageligt og harmonisk sted at opholde sig, hvis der ikke vokser ukrudt mellem fliserne, at terrassen er olieret og at både hæk, bed og træer står snorlige. Det kræver selvfølgelig noget arbejde og ikke mindst knofedt, men med det rette udstyr kan arbejdet gøres i en håndevending og uden at det slider for hårdt på kræfterne.

Brug det rette udstyr i haven

Hvis du både skal kunne arbejde effektivt i haven og gøre det så nemt som muligt for dig selv, så bør du bruge det rette udstyr. Der er mange havemaskiner, der kan gøre dit arbejde i haven så nemt og bekvemt, som det er muligt. I dag findes der fx fuldautomatiske græsslåmaskiner og hækkeklipper, så du ikke skal trækkes med et stort, håndholdt monster og du kan få automatiserede vandingsanlæg til dine blomsterbed, der gør det muligt at tænde og slukke for vandingen med præ-definerede intervaller.

En motoriseret hækkeklipper kan ligeledes gøre dit arbejde nemmere. Disse fås både som benzin hækkeklippere eller som el-drevne maskiner, der klarer arbejdet med hækken i løbet af nul komma fem.

Det kan betale sig at købe kvalitet. Du skal nyde godt af din have i mange år frem og du bør derfor ikke gå ned på udstyret. Kvalitetsmaskiner til haven, såsom en hækkeklipper fra et anerkendt mærke holder snildt i 10 sæsoner. Maskineriet bliver derfor en engangsomkostning og du slipper for at skulle ud og investere i nyt hver 2. sæson.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *