Baldrian – vejen til en bedre søvn

Baldrian – vejen til en bedre søvn

Der findes to forskellige typer af søvnløshed; akut og langvarig. Akut insomni er hvis det ikke sker over en længere periode, men derimod er en kort periode af søvnløshed. Dette er oftest forsaget af sorg eller andre føler der påvirker din nattesøvn. Man siger at en søvnløsheden bliver langvarig hvis den varer over tre uger.

Ligegyldigt hvilken type du lider af – er det selvfølgelig helt forfærdeligt, og noget der skal gøres noget ved hurtigst muligt. Et rigtig godt tip mod søvnløshed er naturmedicin og kosttilskud. Her inkluderet Baldrian. Baldrian er naturmedicin der igennem mange tusinde år været kendt som naturmedicin mod søvnløshed. Baldrian i kombination med Humle er en sikker vinder til en god nattesøvn! Baldrian i sig selv vil også vise gode resultater, men Humle og Baldrian kombineret er kendt som naturens bedste sovepille, og vil derfor sikre dig gode resultater.

Naturmedicin imod søvnløshed

Endnu en fordel ved brug af Baldrian som naturmedicin, udover som sovemedicin,  er alle de andre ting Baldrian går ind og hjælper på. Insomni, akut eller langvarig forekommer desværre ofte af angst, uro og bekymringer. Her viser forskningen at Baldrian kan hjælpe dig med at finde ro i hovedet. Baldrian har altså den fordel at det er et ikke kemisk fremstillet produkt, men der imod et naturprodukt der ikke kun hjælper dig til at falde i søvn, men også hjælper mod eventuelle bekymringer og angst.

Grunden til Baldrians utrolig effekt på angst og bekymringer, er grunden dets evne til helt naturligt at forhøje hjernens niveauer af GABA, uden kemiske fremstillede produkter.

Søvnløshed, angst, uro og bekymringer er dog ikke det eneste Baldrian hjælper i mod, men studier viser også at Baldrian har en ufattelig evne for at hjælpe mod migræne og dyspepsi. Baldrian har også den gode evne at det, i modsætning til meget kemisk fremstillet medicin, ikke er vanedannende og ikke har nogle bivirkninger vi kender til.

Nattesøvn uden uro

Med Baldrian er du altså garanteret naturmedicin der ikke kun hjælper dig med at falde i søvn, få en god nattesøvn uden uro, bekymringer og angst. Alt dette uden kemiske fremstillet stoffer der både har bivirkninger og er vanedannende.

Man skal dog ikke tro at baldrian vil virke som kemisk fremstillet farmaceutiske sovepiller, da baldrians virkning er en længere varig proces. Et længer varigt brug, samt den længere varig proces, vil altså også være med til at hjælpe dig med falde nemmere i søvn – hver nat. Ikke nok med det, vil et længere varigt brug også medføre en forandring i dagligdagen, grundet dens positive effekt på angst, stress og andre psykiske problemer, såvel som migræne og fysiske problemer..

Man skal dog ikke tro at baldrian vil virke som kemisk fremstillet farmaceutiske sovepiller, da baldrians virkning er en længere varig proces. Et længer varigt brug, samt den længere varig proces, vil altså også være med til at hjælpe dig med falde nemmere i søvn, på længere sigt. Ikke nok med det, vil et længere varigt brug også medføre en forandring i dagligdagen, grundet dens positive effekt på angst, stress og andre psykiske problemer, såvel som migræne og andre fysiske problemer.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *